Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Joogaretriitti Rokualla 4.-5.2.2023

Alkuvuoden suloisin tapahtuma on taas täällä! Sarjassaan jo 12. Vimmaa, voimaa, valoa -joogaretriitti pidetään Rokuan kansallispuiston lumoavissa maisemissa, ONMKY:n leirikeskuksessa. Ohjelmassa tuttuun tapaan joogaa, afrotanssia ja fasciamethodia sekä äänimaljojen hoitavia sointuja. Lisäksi pysähdymme miettimään omia arjen kuormitustekijöitä ja kuinka palautua niistä. Luonnollisesti ulkoilemme, nautimme luonnosta ja syömme hyvin!

Ohjaajina toimivat tuttuun tapaan Merja Turunen ja Rita Porkka. Merjalla on yli 20 vuoden eri lajien ryhmäohjaajakokemus, mutta viimevuosina hän on keskittynyt joogan eri muotoihin. Rita ohjaa pääosin Fascia Method -kehonhuoltoa ja on erikoistunut luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Ruoat taikoo oma kokkimme, Marika Salakari, jonka kauhassa on maaginen kosketus.

Ohjelma

Lauantai 4.2.
klo 10:00 Tervetuloa
Afroa kaikilla aisteilla
Lounas ja ulkoilua
Missä mennään – onko oman arjen palikat tasapainossa?
Yoga & pilates
Kahvituokio herkutellen
FasciaMethod ja pallohieronta
Ulkoilua
Yinjooga
Päivällinen
Sauna sekä yhteistä chillailua ja hörhöilyä
Kevyt iltapala ja sointuillen unten maille

Sunnuntai 5.2.
Aamun joogahetki
Aamiainen
Yoga & toning 75′
Lounas ja ulkoilua
Lempeä hatha 60′
Klo 15:00 Kahvit ja kotimatkalle

Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Hinta 230€ 15.1. saakka, sen jälkeen 245€. Hintaan sisältyy majoitus 2-4 hengen huoneissa sekä sauna, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä ohjaukset. HUOM! Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät kuulu hintaan.

Osta tästä


Scroll to Top