Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Tapahtumatuotanto ja muut palvelut Oulun seudulla tai toiveidesi paikassa

Palvelut yrityksille

Suunnitteletko järjestäväsi yrityksen virkistyspäivän Oulun seudulla vai kenties kauempana? Onko yritystapahtuman järjestäminen pian ajankohtaista? Haluatko inspiroitua hitaasta ideoinnista palvelumuotoilun keinoin? Kaipaatko koulutusta vastuullisuudesta? Anna Naturestin auttaa!

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Miksi tehdä itse, kun me teemme ilolla puolestasi?

Kun tarvitset ammattilaiset suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksen virkistyspäivän, koulutus- ja asiakastilaisuuden tai vaikkapa erilaisen kehittämispäivän luonnon helmassa, olemme ilolla palveluksessasi. Vuosien saatossa olemme järjestäneet lukuisia yritystapahtumia vaihtelevilla teemoilla. Omien asiantuntijoittemme lisäksi käytettävissäsi on laaja kumppaniverkostomme. Tarjoamme myös koulutusta vastuullisuuteen, asiakaskokemukseen ja ympäristökasvatukseen. Räätälöimme yritystapahtumasta juuri teidän yrityksenne näköisen, ripauksella luontoa. Toteutuspaikkana voi olla vaikkapa laavu, metsäinen kokoustila tai juhlasali – valintasi mukaan.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care
”…Tätä metsää rakastan: naavapartakuusia, suopursusoita, kivikkorinteitä, neulaspolkuja. Rakastan iltaan hiljenneenä, kevään lauluja helisevänä, myrskyssä kohisevana. Tätä metsää rakastan. Tätä maata.”

Maaria Leinonen: Tätä metsää rakastan

Kolme työntekijää viettää yrityksen virkistyspäivää Oulussa metsäisessä maisemassa.

TYHYPÄIVÄT JA VIRKISTYSPÄIVÄT OULUN YMPÄRISTÖSSÄ TAI TOIVEIDESI PAIKASSA

Me Naturestissa autamme teitä hengittämään metsää. Henkilöstömme on terveydenhuollon ja luonto-ohjauksen pitkän linjan ammattilaisia, joiden sydämen asiana on ohjata asiakkaat kokemaan luonnon hyvinvointivaikutuksia. Tutkitusti jo lyhytkin aika luonnossa palauttaa rasittuneen mielen ja kehon tehokkaasti.

Toteutamme yrityksen virkistyspäivän alusta loppuun niin, että päivä tukee työyhteisönne hyvinvointia. Tarjoamme hyvinvointia tukevaa ohjelmaa, liikuntaa ja luontokokemuksia. Aivoja haastamme erilaisin kädentaitoharjoittein.

Turvallisuus ja vastuullisuus ovat toimintaamme ohjaavia teemoja, joten niiden toteutumiseen panostamme erityisesti. 

Virkistyspäivän paikka sovitaan tapauskohtaisesti niin, että se palvelee yritystänne mahdollisimman hyvin. Toimimme pääasiassa Oulun seudulla, mutta tarvittaessa liikumme etäämmällekin toiveidesi mukaan.

Vietä virkistyspäivä luonnon helmassa – mikä kokonaisuus sopii työyhteisöllesi parhaiten?

Alla on esiteltynä esimerkkikokonaisuuksia, joista rakennamme mielellämme työyhteisöllesi sopivan virkistys- tai tyhypäivän taikka muun yritystapahtuman. Mikä seuraavista kutsuu eniten?
 
Lempeästi luonnossa (Kesto noin 2,5 tuntia) Sisältää ohjatun kehonhuolto- ja läsnäoloharjoituksen sekä asiaa palautumisesta. Tarjolla nuotiokahvit/teet ja pientä purtavaa. Hinta (maksimi 10 henkilöä) 790 € + alv 24%. Yli 10 hengen ryhmät, kysy tarjous!
 
Voi hyvin metsässä (Kesto noin 3 tuntia) Ohjelmassa sykettä nostava metsätehtävärata sekä kehonhuoltotuokio. Ohjelman lomassa nautimme retkieväät sekä nokipannukahvit pienen makean kera. Hinta (maksimi 10 henkilöä) 890 € + alv 24%. Yli 10 hengen ryhmät, kysy tarjous!
 
Palaudutaan yhdessä (Kesto noin 3 tuntia) Ohjelmassa työpsykologin luento sekä metsäjoogaa ja hengitysharjoitus. Tarjolla nokipannukahvit sämpylän ja makean kera. Hinta (maksimi 10 henkilöä) 990€ + alv 24%. Yli 10 hengen ryhmät, kysy tarjous!
 
Tiimipäivän viettoa Oulussa luontomaisemissa.

HIDASTA IDEOINTIA SLOW IDEATION™ PALVELUMUOTOILUTYÖPAJASSA

Tänä päivänä kiire ulottuu kaikkialle, mutta mitä jos sinun työyhteisössäsi hidastettaisiinkin hetkeksi – tai kenties pysyvästi?

Mitä jos hylkäisitte nopeuden ja keskittyisittekin vaihteeksi hitaaseen ideointiin? Mitä jos kokeilisitte ainaisen kokoushuoneen sijaan metsäistä maisemaa, missä ideat saavat virrata kuin lempeästi soliseva puro?

Slow ideation™ palvelumuotoilutyöpaja on ainutlaatuinen konsepti jokaisen kehittyvän yrityksen tai organisaation tueksi. Kehittäminen ja osallistaminen ovat työelämässä arkipäivää. Luovuuden ja innovatiivisuuden edellytys on, että osaamme päästää irti ajattelun rajoista. Tätä edesauttaa astuminen kauemmas tutusta toimintaympäristöstä.

Luonnon moniaistillisuus ja visuaaliset ärsykkeet lisäävät sisäistä motivaatiota ja ongelmanratkaisukykyä. Mieli vapautuu, tunnetila kohenee ja keskittymiskyky paranee, kun erilaiset luovuutta vaativat prosessit viedään luontoympäristöön. Luonnossa yksilöstä tulee vastaanottavaisempi uusille ajatuksille ja ideoille.

Mitä palvelumuotoilutyöpajassa tapahtuu?

Slow ideation™ palvelumuotoilutyöpaja on koko päivän tilaisuus, jossa yhdistyy tuloksellinen työ ja virkistäytyminen.

Palvelumuotoilutyöpajassa emme käytä perinteisiä välineitä kuten valkotauluja tai post-it lappuja. Sen sijaan hyödynnämme luonnonmateriaaleja ja luonnossa olemista. 

Työpaja etenee innovatiivisen kehittämisprosessin mukaisesti: 

  • Tunnistamme ja määrittelemme ratkaisua vaativan haasteen. 
  • Perehdymme eri näkökulmiin ja ideoimme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
  • Lopulta teemme niistä valintoja ja selvennämme toteutussuunnitelman.

Työpaja dokumentoidaan ryhmälle valokuvin ja videoin, työpajaohjaajan muistiinpanoina sekä työpajassa tuotettujen luonnonmateriaalitöiden muodossa. 

Slow ideation™ palvelumuotoilutyöpaja toteutetaan yhteistyössä Design Mattersin Johanna Laurisen kanssa.

Kiinnostuitko?

Neljä naista järjestää yritystapahtuman suon laidalla.

YRITYSTAPAHTUMAN JÄRJESTÄMINEN PUOLESTASI

Me Naturestissa haluamme auttaa brändiäsi erottautumaan. Miltä kuulostaisi viikkopalaveri elävän tulen äärellä tai tuotelanseeraustilaisuus suon laidalla? Ikimuistoiselta ja taatusti mieleenpainuvalta, eikö?

Olemme yritystapahtumien kokenut järjestäjä. Kädenjälkemme on näkynyt erilaisissa seminaareissa ja toimialatapahtumissa, kuten Euroopan Metsäpedagogiverkoston kongressissa ja Äimäraution Metsäpäivillä. Suurten tilaisuuksien lisäksi olemme järjestäneet lukuisia pienimuotoisia työpajoja ja koulutuspäiviä. 

Ota yhteyttä, loihditaan yhdessä teidän näköisenne yritystapahtuma!

Koulutusta vastuullisuudesta mikro- ja pienyrityksille – NaturEST® Vastuullisuusopas

Kaipaatko konkreettista apua oman liiketoiminnan arvojen näkyväksi tekemiseen?

Naturestin vastuullisuusvalmennukset opastavat mikro- ja pienyrityksiä vastuullisen liiketoiminnan polulla eteenpäin. Vastuullisuus on valintoja ja arvojen mukaisia tekoja.

Koulutuskokonaisuus räätälöidään toimialakohtaisesti. Pääsisältönä ovat muun muassa seuraavat teemat:

1. Arvot osana yrityksen menestystä
2. Vastuullisuus osaksi yrityksen toimintaa – valintoja ja tekoja
3. Tee hyvä näkyväksi eli kuinka tehdä vaikuttavaa vastuullisuusviestintää

Varaa ensimmäinen MAKSUTON etäkonsultaatio (30 min.), jossa kartoitamme, kuinka voimme auttaa yritystäsi alkuun vastuullisuustiellä.

Scroll to Top