Tapahtumatuotanto

Hengitämme metsää – Myös silloin kun emme ole siellä

Miksi tehdä itse, kun me teemme sen puolestasi? Tapahtumatuotanto on palvelu, jonka toteutamme asiakkaan toiveesta juuri siellä, mikä sopii parhaiten tilaisuuden luonteeseen.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Tapahtumatuotanto

Miksi tehdä itse, kun me teemme sen puolestasi

Tapahtumatuotanto on asiakkaan tarpeista lähtevä kokonaisuus. Toteutuspaikka valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Se voi olla juhlallinen sisätila, tunnelmaa huokuva maalaismiljöö tai laavu metsän siimeksessä. Yrityksille tarjoamme avaimet käteen -periaatteella asiakastilaisuuksien järjestelyjä sekä henkilöstön koulutus- ja virkistyspäiviä. Projektipalaverit nuotiolla tulistellen, uuden tuotteen lanseeraaminen tai henkilöstön työhyvinvointipäivä; metsässä piilee uuden alku!

Haaveiletko kenties erilaisista sukujuhlista tai polttariporukan viikonloppureissusta? Naturest on pitkänlinjan tapahtumajärjestäjä, jolta ei ideat lopu ja intoa puutu. Vuosien saatossa olemme järjestäneet lukuisia tapahtumia vaihtelevilla teemoilla. Tarvitsetpa sitten asiantuntijavetoisen koulutuspäivän, toimialamessut tai vaikkapa virkistyspäivän pikku porukalle, saat tapahtumatuotannon kauttamme avaimet käteen -periaatteella.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care
”…Tätä metsää rakastan: naavapartakuusia, suopursusoita, kivikkorinteitä, neulaspolkuja. Rakastan iltaan hiljenneenä, kevään lauluja helisevänä, myrskyssä kohisevana. Tätä metsää rakastan. Tätä maata.”

Maaria Leinonen: Tätä metsää rakastan

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Tapahtumatuotanto yrityksille

Naturestin henkilöstön pitkä kokemus erilaisten yritystapahtumien järjestämisestä takaa laadukkaat tapahtumat ja tilaisuudet. Olemme olleet tuottamassa lukuisia suuria ja pieniä tilaisuuksissa aina tuhansien osallistujien teemamessuista muutamien kymmenien henkilöstötilaisuuksiin.

Tyypilliset yritystapahtumat liittyvät joko asiakastilaisuuksiin tai henkilöstölle suunnattuihin koulutustapahtumiin sekä virkistyspäiviin. Myös eri toimialojen messut onnistuvat kokonaistuotantona tai osa toteuttajan roolissa. Henkilöstöpäivien sisältö räätälöidään toimijan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Asiasisältöjen lisäksi voimme tarjota työhyvinvointiin liittyviä harjoituksia, liikuntaa, luontokokemuksia tai esimerkiksi kädentaitoja aivoja haastamaan. Suomalainen luonto on mukana tilaisuuksissa aina, vaikkapa lähiruokateemalla tai ripauksena somistuksessa.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Tapahtumatuotanto yksityisille

Suvussa tulossa merkkipäiviä? Vaarin 90-vuotisjuhlat, kuopuksen lakkiaiset? Kaipaako kaveriporukka irtiottoa arjesta? Naturestin henkilöstön avustuksella voit itse heittäytyä nauttijan ja kokijan rooliin.

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tarpeet, jonka jälkeen teemme sisältöehdotukset. Etsimme sopivat juhlapaikat, oli toiveissa sitten ulkoilmakestit, lempeät löylyt mökkimaisemissa tai juhlalliset sisätilat. Yhteistyökumppaneiden kanssa laadimme herkulliset tarjoilut, järjestämme tarvittaessa kyyditykset ja tietysti ohjelman, joka tyydyttää vaativimmankin vieraan toiveet.

Vieritä ylös