Tapahtumatuotanto ja muut palvelut

Palvelut yrityksille

Onko työn alla henkilöstön työhyvinvointipäivä, yrityksen
asiakastilaisuus tai kokouksen järjestelyt? Anna me teemme ne! Räätälöimme juuri teidän näköisen tapahtuman ripauksella luontoa

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Miksi tehdä itse, kun me teemme sen puolestasi

Tarjoamme yrityksille työhyvinvointipalveluita ja koulutusta sekä erilaisten suunnittelupäivien fasilitointia. Toteutuspaikka voi olla vaikkapa laavu, metsäinen kokoustila tai juhlasali – valintanne mukaan. Kun tarvitset ammattilaiset suunnittelemaan ja toteuttamaan henkilöstön koulutus- tai tyhypäiviä, asiakastilaisuuksia tai esimerkiksi erilaisen kokouksen luonnonhelmassa, olemme palveluksessanne. Vuosien saatossa olemme järjestäneet lukuisia tapahtumia vaihtelevilla teemoilla. Omien asiantuntijoittemme lisäksi meidän laaja kumppaniverkosto on käytettävissänne. Tarjoamme koulutusta vastuullisuuteen, asiakaskokemukseen ja ympäristökasvatuksen eri teemoihin.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care
”…Tätä metsää rakastan: naavapartakuusia, suopursusoita, kivikkorinteitä, neulaspolkuja. Rakastan iltaan hiljenneenä, kevään lauluja helisevänä, myrskyssä kohisevana. Tätä metsää rakastan. Tätä maata.”

Maaria Leinonen: Tätä metsää rakastan

henkilöitä metsässä

Slow ideation™

Slow ideation™ palvelumuotoilutyöpaja ideoinnin tueksi. Tarjoamme ainutlaatuisen konseptin jokaisen kehittyvän yrityksen tai organisaation tueksi. Kehittäminen ja osallistaminen ovat työelämän arkipäivää. Luovuuden ja innovatiivisuuden edellytys on, että päästää irti ajattelun rajoista. Tätä edesauttaa astuminen kauemmas tutusta toimintaympäristöstä.

Luonnon moniaistillisuus ja visuaaliset ärsykkeet lisäävät sisäistä motivaatiota ja ongelmanratkaisukykyä. Mieli vapautuu, tunnetila kohenee ja keskittymiskyky paranee, kun erilaiset luovuutta vaativat prosessit viedään luontoympäristöön. Luontoympäristössä yksilöstä tulee vastaanottavaisempi uusille ajatuksille ja ideoille.

Slow ideation™ palvelumuotoilutyöpajassa emme käytä perinteisiä välineitä kuten valkotauluja tai post-it lappuja. Sen sijaan hyödynnämme luonnonmateriaaleja ja luonnossa olemista. Palvelumuotoilutyöpaja etenee innovatiivisen kehittämisprosessin mukaisesti. Tunnistamme ja määrittelemme ratkaisua vaativan haasteen. Perehdymme eri näkökulmiin ja ideoimme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja. Lopulta teemme niistä valintoja ja selvennämme toteutussuunnitelman.

Työpaja dokumentoidaan ryhmälle valokuvin ja videoin, työpajaohjaajan muistiinpanoina sekä työpajassa tuotettujen luonnonmateriaalitöiden muodossa. Slow ideation™ palvelumuotoilutyöpaja on koko päivän tilaisuus, jossa yhdistyy tuloksellinen työ ja virkistäytyminen.

Slow ideation™ palvelumuotoilutyöpaja toteutetaan yhteistyössä Design Mattersin Johanna Laurisen kanssa.

Kiinnostuitko?

ryhmä ihmisiä kävelee metsässä

Työhyvinvointi eli tyhypäivät

Me Naturestissa autamme teitä hengittämään metsää. Tutkitusti jo lyhytkin aika luonnossa palauttaa rasittuneen mielen ja kehon tehokkaasti. Tarjoamme hyvinvointia tukevaa ohjelmaa, liikuntaa ja luontokokemuksia. Aivoja haastamme erilaisin kädentaitoharjoittein. Henkilöstömme on terveydenhuollon ja luonto-ohjauksen ammattilaisia, joiden sydämen asiana on ohjata asiakkaat kokemaan luonnon hyvinvointivaikutuksia.

Turvallisuus ja vastuullisuus ovat toimintaamme ohjaavia teemoja, joten niiden toteutumiseen panostetaan erityisesti. Tyhypäivien paikka sovitaan tapauskohtaisesti niin, että se palvelee yritystänne mahdollisimman hyvin. Seuraavassa muutamia esimerkkikokonaisuuksia, joista voidaan lähteä rakentamaan myös teille sopiva palvelu.

Lempeästi luonnossa  (Kesto noin 2,5 tuntia.) Sisältää ohjatun kehonhuolto- ja läsnäoloharjoituksen sekä asiaa palautumisesta. Tarjolla nuotiokahvit/teet ja pientä purtavaa. Hinta (maks.10 henkilöä) 790€ + alv 24%. Yli 10 hengen ryhmät, kysy tarjous!

Voi hyvin metsässä (Kesto noin 3 tuntia.) Ohjelmassa sykettä nostava viuhkasuunnistus- tai metsätehtävärata, sekä kehonhuoltotuokio. Ohjelman lomassa nautimme retkieväät sekä nokipannukahvit pienen makean kera. Hinta (maks. 10 henkilöä) 890€ + alv 24%. Yli 10 hengen ryhmät, kysy tarjous!

Palaudutaan yhdessä (Kesto noin 3 tuntia.) Ohjelmassa työpsykologin luento sekä metsäjoogaa ja hengitysharjoitus. Tarjolla nokipannukahvit sämpylän ja makean kera. Hinta (maks.10 henkilöä) 990€ + alv 24%. Yli 10 hengen ryhmät, kysy tarjous!

Muut palvelut yrityksille ja organisaatioille

Me Naturestissa haluamme auttaa teitä erottautumaan. Olemme erilaisten yritystapahtumien kokenut järjestäjä. Kädenjälkemme on näkynyt erilaisissa seminaareissa ja toimialatapahtumissa, kuten Euroopan Metsäpedagogiverkoston kongressi ja Äimäraution Metsäpäivät. Suurten tapahtumien lisäksi olemme järjestäneet lukuisia pienimuotoisia työpajoja ja koulutuspäiviä. Miltä kuulostaisi viikkopalaveri elävän tulen äärellä tai tuotelanseeraustilaisuus suon laidalla?

Ota yhteyttä, niin tehdään teidän näköinen tilaisuus!

NaturEST® Vastuullisuusopas

Vastuullisuus on valintoja ja arvojen mukaisia tekoja. Valmennukset mikro- ja pienyrityksille vastuullisen liiketoiminnan polulla sisältävät konkreettisen avun oman toiminnan arvojen näkyväksi tekemiseen. Koulutuskokonaisuus räätälöidään toimialakohtaisesti, pääsisältönä mm.

1. Arvot osana yrityksen menestystä
2. Vastuullisuus osaksi yrityksen toimintaa – valintoja ja tekoja
3. Tee hyvä näkyväksi eli kuinka tehdä vaikuttavaa vastuullisuusviestintää

Varaa ensimmäinen MAKSUTON etäkonsultaatio (30min.), jossa kartoitamme kuinka voimme auttaa teitä vastuullisuustiellä alkuun.

Vieritä ylös