Tekijät

Naturest palveluksessanne

Palvelussanne on kolme luontoon hurahtanutta metsäammattilaista. Kaikkia yhdistää rakkaus metsää ja luontoa kohtaan sekä vahva pedagoginen osaaminen.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care
Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Rita Porkka

Kaikki polut johtivat
lopulta metsään

Rita on Naturestin toimitusjohtaja ja perustaja. Osaamisalaa on metsäpedagogiikka, lempeät luonto-ohjaukset sekä visionäärinen uudenluominen. Ympäristökasvattaja ja tapahtumatuottaja, jonka ideat pulppuavat omasta elinympäristöstään. Kotoa löytyy koiria ja kissoja sekä nalletapetein sisustettu kanala, jonka kanat munivat vihreitä munia.

Petra Koski

Luonnonvesien ystävä

Petra on Naturestin ensimmäinen palkattu työntekijä. Koulutukseltaan hän on terveydenhoitaja ja työkokemusta hänellä on terveydenhuollon kaupan alalta yli kaksikymmentä vuotta. TE-kurssin kautta syttyi innostus digimarkkinointiin ja kasvuohjelman kautta myynnin ja markkinoinnin tekijän polut kohtasivat Naturestin kanssa. Petra rakastaa luonnonvesiä ja hänellä on avantouinnin kokemusta sekä SM- että MM-kisoista.

Naturest Oy - Tekijät Petra Koski
Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Raili Hokajärvi

Metsää työssä,
metsää vapaa-ajalla

Railin vahva ammatillisuus juontaa metsäalalle. Tämän metsäpedagogin löydät myös vapaa-aikana metsästä. Suunnistus on vienyt tämän metsätieteiden tohtorin sydämen jo vuosikymmeniä sitten. Pitkä ura metsäalan lehtorina ja innostuneisuus luontoon on Railin osaamisen perusta. Myös luonnon keruutuotteet ovat lähellä hänen sydäntään.

Riikka Heikkilä

Terveydenhuollosta
metsän siimekseen

Ennen metsäalaa Riikan askeleet kaikuivat sairaalan käytävillä. Sittemmin tie vei metsäalalle ja siellä edelleen metsäpedagogiikan pariin. Pohjoisen kasvattina hänellä on tiivis suhde luontoon myös vapaa-aikanaan. Riikka osallistuu Naturestin palveluiden kehittämiseen suurella sydämellä ja vankalla osaamisella.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care
Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

”…Tätä metsää rakastan: naavapartakuusia, suopursusoita, kivikkorinteitä, neulaspolkuja. Rakastan iltaan hiljenneenä, kevään lauluja helisevänä, myrskyssä kohisevana. Tätä metsää rakastan. Tätä maata.”

Maaria Leinonen: Tätä metsää rakastan

Kumppanit

Mekään ei osata kaikkea,
siksi parhaat kumppanit

Ympäriltämme löytyy joukko ammattilaisia tilanteisiin, missä oma osaamisemme loppuu. Teemoja ovat mm. kädentaidot, kuvataiteet, työnohjaus, ravintovalmennus sekä psykoterapia.

Vieritä ylös