Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Loppulan luontokahvila

Luonto­kahvila Sanginjoen luonnon­suojelu­alueella

Loppulan luontokahvila sijaitsee Sanginjoen luonnonsuojelualueen kainalossa vain noin 16 km:n päässä Oulun keskustasta.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Loppulan luontokahvila on kuin luotu erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien viettoon

Loppulan luontokahvila sijaitsee Sanginjoen luonnonsuojelualueen kainalossa vain noin 16 km:n päässä Oulun keskustasta. Alun perin Loppulan rakennus on toiminut metsänvartijan talona kolmen sukupolven ajan, ja vanhat hirret luovat edelleen lämmintä entisaikojen tunnelmaa. Talo on kuin luotu erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien viettoon – niin yritys- kuin yksityiskäyttöön.

Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikana kahvila on avoinna kaikelle kansalle. Tarjolla on suolaista ja makeaa purtavaa sekä sunnuntaisin keittolounas. Meillä on myös anniskeluoikeudet ja saatavilla on muun muassa alueen pienpanimoiden tuotteita. Kahvilan tilat toimivat myös näyttelytilana.

Loppulasta lähtee Sanginjoen retkeilyreitit Korpilammen kierros (4,9 km) ja Isokankaan kierros (10 km). Syksyllä 2024 avautuu uusi Loppulan kierros (4km), josta alkuosa on esteetön ja elämyksellinen koko perheen retkikohde.

Loppulan luontokahvilan tilat ovat varattavissa yritysten kokous- ja tyhypäiviin sekä juhla- ja muuhun yksityiskäyttöön. Saatavilla tietysti myös tarjoilut anniskeluoikeuksineen. Tarjoamme erilaisia luontoaktiviteettejä niin yritys- kuin yksityistapahtumiinkin. Miltä kuulostaisi vaikkapa metsäjooga tai opastettu luontoretki?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care
”…Tätä metsää rakastan: naavapartakuusia, suopursusoita, kivikkorinteitä, neulaspolkuja. Rakastan iltaan hiljenneenä, kevään lauluja helisevänä, myrskyssä kohisevana. Tätä metsää rakastan. Tätä maata.”

Maaria Leinonen: Tätä metsää rakastan

Loppulan kokonaiskapasiteetti

Luontokahvilan sisätiloihin mahtuu 45 henkilöä, sisältäen erillisen kokoustilan 20 henkilölle. Talolla on kokoustekniikka sekä wifi.

Lisäksi löytyy katettu terassi, jonne mahtuu 25 henkilöä ja tunnelmallinen tallisali kesäaikaan 30 hengelle. Pihasta löytyy myös tulistelupaikka.

Kahvilan aukioloajat

Kahvila palvelee pääsääntöisesti viikonloppuisin ja koulujen lomien aikana klo 12 – 17. Poikkeavat aukioloajat päivitetään Googeleen sekä tälle sivulle.

Loppulan kesä 2024

Kahvila on suljettu heinäkuun ja elokuun alussa piha-alueella tehdään parannustöitä. Kannattaa seurata ilmoittelua elokuun aukioloajoista, jotka päivitetään Googlen hakukoneeseen sekä somekanaville: 

https://www.facebook.com/naturestfinland

https://www.instagram.com/naturest_finland/

17.-19.7. klo 10 – 14 voit osallistua Loppulan ladon pärekattotalkoisiin, jotka organisoi Maaseudun Sivistysliitto. Opastus paikalle Loppulan P-paikalta. Kahvitarjoilu.

Lauantaina 31.8. talolla juhlistetaan Suomen luonnonpäivää monenlaisen ohjelman merkeissä. Tarjolla on Oulun sieniseuran opastusta ja sieninäyttely, livemusiikkia sekä kirppari. Kahvila palvelee pitkälle iltaan. Halutessasi voit yöpyä alueella omassa teltassa tai riippumatossa. Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Loppulan Ystävät ry sekä Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys.

Elo-syyskuun taiteilijana on Tuisku Koskela, jonka luontoaiheinen näyttely avautuu sunnuntaina 11.8. klo 14.

Tiistaina 13.8. klo 18 – 20 on Loppulan ladolla taiteilijatapaaminen. Tule mukaan osallistumaan syksyn aikana latoon valmistuvan yhteisöllisen taideteoksen suunnitteluun. Paikalla taiteilija Satu Suvanto. Tilaisuuden järjestää Maaseudun Sivistysliitto.

Syksyn odotetuin juttu on luonnollisesti Sanginjoen luonnonsuojelualueen reitistöjen valmistuminen syyskuun aikana. Jo sitä ennen Sanginjoen metsät kutsuvat marjastamaan ja sienestämään sekä tutustumaan kahvilan tarjontaan!

 

 

 

Yleistä tietoa

Maksuvälineenä kahvilassa käy pankkikortti, käteinen ja mobilepay.

Kahvilatuotteissa tarjolla aina myös gluteeniton ja maidoton vaihtoehto.

Inva-wc löytyy sisätiloista.

Lisätiedot ja tilavaraukset: Naturest
Lisätietoja Sanginjoen retkeilyreiteistä: Täältä

Osoite: Sanginjoentie 1101, 90660 Oulu
Koordinaatit: 65° 0′ 33″ N, 25° 48′ 59″ E

Kokoushinnat:

54€/hlö koko pv, Sis. alv, tilavuokra, aamukahvit, lounas, ip-kahvit (aika 8h)
39€/hlö puoli pv, Sis. alv, tilavuokra, aamukahvit ja lounas tai lounas ja ip-kahvi (aika 4,5h)
Lounaskokous 25€/hlö, Sis. alv, tilavuokra, keittolounas ja kahvi/tee, keksi (aika 2,5h)
Kahvikokous 16€/hlö, Sis. kahvi/tee, suolainen TAI makea – valitaan ennakkoon. (aika 2h)

MINIMILASKUTUS 10 hlöä,
hinnat voimassa arkisin klo 8-16.

Tyhypäivät ja yksityistilaisuudet – kysy tarjous!

Scroll to Top