Metsäluontokoulu ja tapahtumatuotanto

Hengitämme metsää – myös silloin kun emme ole siellä

Metsäluontokoulumme tarjoavat oppia ja kokemuksia luontoympäristössä. Tapahtumatuotantomme toteuttaa asiakkaiden upeat tilaisuudet ja tapahtumat.
Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Metsäluontokoulu

Opi ja oivalla metsässä ja metsästä

Metsäluontokoulussa menemme luontoon. Sisällöt koostuvat erilaisista työpajoista, koulutussisällöistä tai kasvatustuokioista. Tarjoamme luonto- ja ympäristökasvatuksen sisältöjä suomalaisille ja kansainvälisille koululaisryhmille, leirikouluja järjestäville organisaatioille sekä pienryhmille. Voit tilata meiltä eri aiheisiin liittyviä paketteja aina parin tunnin lyhytkursseista useamman päivän kokonaisuuksiin. Metsäluontokoulu lisää luontotietoutta, mutta voi olla myös minkä tahansa teeman oppimista luontoympäristössä. Meidän metsäpedagogien kanssa uuden oppiminen on täynnä toimintaa, jossa oppija ei jää pelkästään kuuntelijan rooliin. Osallistava ja innostava opetustapa tempaa mukaansa ja luonto luo sille inspiroivat puitteet.

Oletko järjestämässä ulkomaalaisille koululais- tai opiskelijaryhmille leirikoulua? Kauttamme saat luonto- ja ympäristöpainotteiset työpajat osa- tai kokonaistoteutuksena. Kielitaitoiset metsäpedagogimme heittäytyvät rooliinsa ja tempaavat mukaansa aremmatkin osallistujat. Järjestämme myös suomalaisille ryhmille metsäluontokouluja eri aiheista ja tarpeista. Ympäristökasvatus, metsätalous sekä luonto-opastus ovat erityisosaamistamme. Kumppanuusverkoston kautta löydämme asiantuntijat myös sellaisiin kokonaisuuksiin, joihin omat metsäpedagogimme eivät taivu.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Esimerkki metsäluontokoulun sisällöstä

1. Työpajat metsäluonnossa; teemoina esimerkiksi metsän eläimet, suomalaiset kansantarut, kuvataidetuokio, luonnontuotteet, opitaan matematiikkaa, tarinapaja, jokamiehen oikeudet, erätaidot, kestävä kehitys jne.

2. Tutustutaan luonnon materiaaleihin ja tehdään yhdessä ympäristötaideteos.

3. Päivä metsäsuunnittelijana. Mitä kestävä metsäsuunnittelu tarkoittaa? Opitaan lukemaan metsää.

4. Raivaussahakurssi pienryhmälle. Teoriaa ja käytäntöä vasta-alkajille.

5. Metsän fyysiset, psyykkiset ja henkiset hyvinvointivaikutukset. Teemapäivän aikana liikumme luonnon kuntosalilla, teemme mielikuvaharjoituksia, etsimme oman mielipaikan ja rauhoitumme luonnon äärelle.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

”…Tätä metsää rakastan: naavapartakuusia, suopursusoita, kivikkorinteitä, neulaspolkuja. Rakastan iltaan hiljenneenä, kevään lauluja helisevänä, myrskyssä kohisevana. Tätä metsää rakastan. Tätä maata.”

Maaria Leinonen: Tätä metsää rakastan

Tapahtumatuotanto

Miksi tehdä itse - Me teemme sen puolestasi

Tapahtumatuotanto on asiakkaan tarpeista lähtevä kokonaisuus ja toteutuspaikka voi olla vaikkapa juhlasali tai metsämökki. Tarvitsetko apua yrityksesi asiakastilaisuuden tai henkilöstön koulutuspäivien suunnitteluun? Haaveiletko erilaisista sukujuhlista tai polttariporukan viikonloppureissusta?

Naturest on pitkänlinjan tapahtumajärjestäjä, jolta ei ideat lopu ja intoa puutu. Vuosien saatossa olemme järjestäneet lukuisia tapahtumia vaihtelevilla teemoilla. Tarvitsetpa sitten asiantuntijavetoisen koulutuspäivän, toimialamessut tai vaikkapa virkistyspäivän pikku porukalle, saat tapahtumatuotannon kauttamme avaimet käteen -periaatteella.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Tapahtumatuotanto Yrityksille

Naturestin henkilöstön pitkä kokemus erilaisten yritystapahtumien järjestämisestä takaa laadukkaat tapahtumatuotannot. Olemme olleet tuottajana tai osatoteuttajana lukuisissa suurissa ja pienissä tilaisuuksissa aina tuhansien osallistujien teemamessuista muutamien kymmenien henkilöstötilaisuuksiin.

Tyypilliset yritystapahtumat liittyvät joko asiakastilaisuuksiin tai henkilöstölle suunnattuihin koulutustapahtumiin sekä virkistyspäiviin. Henkilöstöpäivien sisältö räätälöidään toimijan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Asiasisältöjen lisäksi voimme tarjota työhyvinvointiin liittyviä harjoituksia, liikuntaa, luontokokemuksia tai vaikkapa kädentaitoja aivoja haastamaan.

Naturest Oy - Metsäluontokoulu, tapahtumatuotanto ja Green Care

Tapahtumatuotanto yksityisille

Suvussa tulossa merkkipäiviä? Vaarin 90-vuotisjuhlat, kuopuksen lakkiaiset? Kaipaako kaveriporukka irtiottoa arjesta? Naturestin henkilöstön avustuksella voit itse heittäytyä nauttijan ja kokijan rooliin.

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tarpeet, jonka jälkeen me teemme ehdotukset. Etsimme sopivat juhlapaikat, oli toiveissa sitten ulkoilmakestit, lempeät löylyt mökkimaisemissa tai juhlalliset sisätilat. Yhteistyökumppaneiden kanssa laadimme herkulliset tarjoiluehdotukset, järjestämme tarvittaessa kyyditykset ja tietysti ohjelman, joka tyydyttää vaativimmankin vieraan toiveet.

Vieritä ylös